Automatizálás az IDportával

 

Napjainkban az automatizálás szinte elengedhetetlen egy vállalkozás működésében. Ennek több oka van:

  • Egyre növekvő szállítási és vásárlói igények,
  • Minél több árut minél gyorsabban kell szállítani
  • Esetleges munkaerőhiány

Az automatizálással javíthatja a termelékenységet felgyorsíthatja a termelési folyamatait, hatékonyan kiszűrheti az esetleges hibákat és nem utolsó sorban a befektetett költség és energia hamar megtérül. A tökéletes termékek hibátlan mozgatása a gyártósortól a felhasználóig lehetővé teszi, hogy felülmúlja, sőt, túlszárnyalja a célkitűzéseit.

Ebben segít Önnek az IDporta!

Az IDporta olyan megoldást kínál, amellyel gyorsan és hatékonyan bevezetheti az automatizálást. A Zebra fix Ipari szkennerek és Machine Vision kamerák alkalmazásával teljesen mindegy, hogy a gyártósori munkafolyamatokat szeretné automatizálni vagy a kész termékek készletkövetését szeretné megvalósítani. Ezekkel az eszközökkel minden megoldható.

 

FS10 ipari szkenner
FS/VS20 ipari szkenner vagy kamera
FS/VS40 ipari szkenner vagy kamera
FS/VS70 ipari szkenner vagy kamera

Fix ipari szkennerek

Kövesse nyomon a termékeket a szállítószalagon vagy a gyár, elosztó központ illetve a raktár legkritikusabb pontjain. Függetlenül attól, hogy a csomagolási címkén egyszerű vonalkódok rögzítéséről vagy változó méretű és változó távolságban elhelyezkedő nyomtatott és közvetlenül jelölt vonalkódok komplex rögzítéséről van szó.

Machin Vision kamerák

A termék minőségének az ellenőrzése a már gyártósoron kulcsfontosságú. Teljesen mindegy, hogy Önnek egyszerű hibák kiszűrésére vagy komplex hiányosságok felderítésére van szüksége, ez a kamerás rendszer az Ön igényeinek megfelelően fog működni.

Az eszközök folyamatosan fejleszthetők, hogy a jövő igényeinek is megfeleljenek.

A Zebra Aurora rendszer

A rendszer tökéletes működéséhez a Zebra kifejlesztette az Aurora rendszert, amely arra hivatott, hogy a szkennereket és kamerákat egy platformon tudja beállítani, működtetni és az eszközök által rögzített adatokat kész információként tudja kezelni.

A SzAPporta több, mint 20 éves tapasztalatát kihasználva az Aurorát össze tudjuk kötni az Ön SAP vállalatirányítási rendszerével, így az IDporta az automatizálás megtervezésétől a kivitelezéséig és a vállalatirányítási rendszerbe való integrálásig mindent meg tud oldani.

Kérjen ajánlatot erre a megoldásra!

Amennyiben érdeklődik eszközeink vagy megoldásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, és kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. A megadott elérhetőségei egyikén hamarosan felkeressük Önt.