Kik vagyunk?

Vállalatunk tulajdonosai azzal a céllal alapították az IDporta Kft-t, hogy a több mint 25 éves tapasztalataikat ötvözzék olyan komplex megoldásokban, melyek biztosítják a vevői igények hatékony és magas szintű kiszolgálását.

Hiszünk a korrekt IT szolgáltatásban

Szakembereink az üzleti élet számos területéről érkező igényekkel találkoztak már. A javasolt megoldást sok esetben a partnerrel együtt gondolkodva, a speciális területet jobban ismerő külső szakértő bevonásával alakítottuk ki.

Csapatunk részt vesz a műszaki előkészítésében, és biztosítja a alkalmazásaink és eszközeink technológiai hátterét.
Jelentős referenciákkal rendelkezünk vegyipari üzemek, élelmiszeripari, gyógyszeripari, autóipari, környezetvédelmi és egyéb ipari beruházások autoID rendszereinek megvalósításában.

Bemutatkozó anyagunkat ezen linken érheti el!

 

Üzletpolitikánk

  • Legnagyobb értékünk a szakértői szemlélet, ügyfélorientált rugalmas kiszolgálás.
  • Célunk a hatékonyság növelése, a hosszútávú biztonságos üzemeltetés támogatása
  • Hisszük, hogy a minőséggel megtervezett, kivitelezett munka az Ügyfeleink lojalitását vonja maga után, ezért bármikor készséggel adjuk át Ügyfeleink számára rendszereik üzemeltetési dokumentációját, így esetünkben biztosak lehetnek benne, hogy nem függenek szolgáltatójuktól, nincsenek kiszolgáltatott helyzetben.
  • „Minden, az IDporta Kft. által kivitelezett és/vagy üzemeltetett rendszernek az elvárható legnagyobb rendelkezésre állással, a jogszabályokhoz alkalmazkodóan, és nem utolsó sorban rendezetten, áttekinthetően kell üzemelnie.”
  • Kis – közép és nagyvállalatok számára szükséges informatikai szolgáltatások széles palettáját kínáljuk az irodai szoftverek beállításától, az IT hálózatok kialakításán át, egészen a rendszer üzemeltetésig és az eszközbeszerzés támogatásáig.

Küldjön nekünk üzenetet!

Amennyiben érdeklődik rendszereink és szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, és kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. A megadott elérhetőségei egyikén hamarosan felkeressük Önt.