PortaID-RFID Fejlesztés

Ipari csúcstechnológia SAP irányítással a még nagyobb hatékonyságért!

Ebben a rendszerben a Zebra több évtizedes ipari eszközök gyártásában szerzett szakértelmét ötvöztük az SAP szofverfejlesztésben szerzett több, mint 20 éves tudásunkkal. Az RFID technológiát összekötöttük a legelterjetebb vállalatirányítási rendszerrel, az SAP-val.

 

De mi is az RFID?

Az RFID egy korszerű rádiófrekvenciás azonosítástechnika. A jól ismert 1D/2D vonalkód helyett itt RFID tag-eket (amelyek antennát és microchipet is tartalmaznak) használunk. Ezek a tag-ek kerülnek rádiófrekvencián keresztül beolvasásra. A beolvasáshoz kézi vagy fixen telepített olvasókat vagy antennákat alkalmazunk.

 

Zebra FX9600
Zebra AN480
Zebra MC3300xr
Zebra ZT411

Már nincs szükség a termékek eszközök keresésére például egy hatalmas raktárban. Ezzel a technológiával automatikusan be tudja azonosítani, hogy mi hol van, hiszen a tag-eket nem kell fizikailag látni.

Az 1D/2D vonalkódok összehasonlítását az RFID technológiával az ezen linken olvashatja el!

A Zebra az egyik legismertebb ipari eszközgyártó. Sok éves tapasztalatának és fejlesztéseinek köszönhetően a piacon a legjobb és leghatékonyabb RFID portfolióval rendelkezik. Ezért választottuk a Zebra termékeket a fejlesztésünkhöz.

 

Az általunk fejlesztett rendszer felépítése

A fixen telepített és kézi RFID olvasókat egy SAP interfészen keresztül összekötöttük az SAP rendszerrel, így a beolvasott eredmények közvetlenül megjelennek az SAP rendszerben, ahol feldolgozásra is kerülnek. A rendszer minden eleme központilag konfigurálható, egyszerűen telepíthető és bővíthető. Központi kommunikáció és feldolgozáskövetés jellemzi. Egyidejűleg tetszőleges számú tag-et tud kezelni.

A PortaID alkalmazási területei

  • Kiskereskedelem, vendéglátás
  • Szállítás és logisztika
  • Raktározás
  • Gyártás
  • Egészségügy

 

Küldjön nekünk üzenetet!

Érdeklik megoldásaink? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Töltse ki az alábbi űrlapot és a megadott elérhetőségei egyikén felkeressük Önt.